Som en del af ALLflex’ tilbud til havnen leverer vi vedligeholdelsesfri møbler – med genanvendt plast som den primære bestanddel.

Ganske som vore faste og flydebroer beklædt med ECO-plank, skal møblerne aldrig males eller oliebehandles. De tåler al slags vejr, kan ikke optage vand og rådner derfor ikke. Den genanvendte plast er massiv, slagfast og ekstrem holdbar. Selv efter mange års daglig brug vil møblet fremstå stort set som nyt.

Møblerne er både komfortable, splintfrie, har afrundede hjørner og en helt lukket overflade. Det betyder, at der vil ikke kunne ligge madrester, mågeklatter eller andet skidt i revner som på traditionelle møbler i træ. En omgang regn vil vaske møblet ned.

Der er derfor store besparelser at hente på både rengøring og vedligeholdelse – og derved på de generelle driftsomkostninger.

En yderligere fordel er at eventuel graffiti har vanskeligt ved at binde på plankernes overflade, og derfor nemt kan fjernes med kost og vand.

Materialet, som er anvendt til konstruktion af møblerne, er 100% genanvendt affaldsplast af polypropylen og polyethylen. Det giver et utroligt stærkt produkt, og materialet er gennemfarvet, UV-bestandigt og syrefast.

Møblerne er meget solidt bygget og har en høj egenvægt. Nogle udgaver fås med monteringssæt til fastboltning på hårdt underlag eller forlængede ben til nedgravning i blødere underlag.

Standardsortimentet består af bænke, bord-bænkesæt, plantekasser og skraldespande. Vi laver også gerne specialløsninger i samarbejde med jer.