Om ALLflex

 

De første ALLflex broer blev lagt i vandet i 1989 i Holland, og siden da er der kommet flere hundrede broer til. Alle er stadig i brug og fuldt funktionelle. De ældste er udelukkende præget af brugsspor.

ALLflex er i dag blevet den førende leverandør af havneanlæg i Holland og er nu også blevet en af de førende i Belgien. Virksomheden vokser hvert år, og man har færdiggjort de første projekter i England. Det har også været et ønske at komme ind i Skandinavien, hvorfor man nu har etableret en afdeling i Danmark.

I dag leverer ALLflex både faste og flydebroer samt opholds- og gangarealer, primært fremstillet af varmgalvaniseret stål og genanvendt plast. Men også andre produkter og systemer som støjskærme, by- og parkmøbler, sikringsvægge og indretning af hestestalde markedsføres. Herudover leverer vi en lang række mere standardiserede produkter som græsarmering, trafikpullerter, legepladsudstyr, bedafgrænsning og byggematerialer i genanvendt plast.

ALLflex’ vækst kan tilskrives flere faktorer; virksomhedens løsninger har typisk ikke de samme udfordringer med bæredygtighed som traditionelle materialer. Faktisk består en stor del af en ALLflex løsning af genanvendte materialer, som belaster miljøet markant mindre end produktionen af traditionelle materialer – og sådan har det været i årtier. Ovenikøbet sikrer anvendelsen af disse materialer en uovertruffen levetid – og lige så vigtigt; en absolut minimal vedligeholdelse af anlægget i årene fremover.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre en forskel for netop dit projekt.