VORES PROJEKTER

Et samarbejde med os betyder TRYGHED…

Mere end 30 års erfaring med fremstilling af holdbare løsninger og et komplet servicekoncept er alt sammen med til at sikre, at også den næste generation kan gøre brug af produktet. Kontakt os gerne for et uforpligtende besøg, hvor jeres ønsker og behov gennemgås.

HAVNEBYGGERI

OESTERDAM

ALLflex Projects været med helt fra idéfasen og installeret en større lystbådehavn med foreløbigt 54 flydende moduler i fase 1 af projektet. Modulerne består af 350.000 dele og er beklædt med 12.540 meter ECO-plank.

Her er plads til lystbåde op til 65 fod, og på ydersiden af bølgebryderen kan en passagerfærge på op til 100 meter lægge til. Næste fase af projektet vil gøre havnen i Oesterdam endnu større..

REFERENCER

UDVALGTE PROJEKTER

ALLflex har mange års erfaring med alt fra mindre platforme til komplette havne med flydende og faste broer. Kontakt os gerne for flere referencer og for et uforpligtende møde om jeres projekt.

 

Sallingsund

Et samarbejde mellem kommunerne ved Sallingsund resulterede i en anløbsbro for en turfærge, beliggende direkte under Sallingsundbroen. Denne 98-personers færge sejler ruten Mors-Salling-Fur i sommerhalvåret.

 

LIMFJORDEN

Specialløsning til brug for dykkerpark i Limfjorden. Fritliggende 24m2 specialløsning, forankret til 3 punkter på fjordbunden. Platformen er udstyret med grillplads, opbevaringsfaciliteter, bænke samt dykhul.

 

Randers

Fleksibelt anlæg med hæve-/sænkeløsning til robåde. Udført i HDPE underkonstruktion og med ECO-plank i genanvendt plast for et vedligeholdelsesfrit system med maksimal komfort – også til de næste generationer.

Maksimal bæredygtighed

100% genanvendt plast

Plasten kommer fra affald fra både husholdning og industri. Når produktet på et tidspunkt ønskes bortskaffet, kan det endnu engang genanvendes. Resultatet er et vedligeholdelsesfrit og helt igennem bæredygtigt materiale, som kan bruges i mange årtier og med respekt for de kommende generationer.