HAVNE OG FLYDEBROER

ALLflex Projects, som blev grundlagt i Holland for mere end tre årtier siden, er specialister i ponton-, bro- og havneanlæg. I dag er virksomheden markedsledende på faste og flydebroer, og leverandør til hvert tredje havnebyggeri i Holland og Belgien.

Virksomheden har specialiseret sig i at arbejde med stål, polyethylen samt genanvendt plast.

Polyethylen er en af de mest anvendte plasttyper i verden, og fordelene ved et anlæg baseret på High Density Polyethylen (HDPE) samt genanvendt plast er mange:

Produkterne er stort set vedligeholdelsesfri, har markedets længste levetid, samt uovertruffen komfort og skridsikkerhed. Materialet er fri for splinter, rådner ikke, og er resistent overfor svampeangreb. Rengøring er reduceret til et absolut minimum, da alger og mikroorganismer ikke kan vokse på materialet.

Kontakt ALLflex Nordic for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med projekter

– både til lands og til vands.

MØBLER

Ganske som vore faste og flydebroer beklædt med ECO-plank, skal møblerne aldrig males eller oliebehandles. De tåler al slags vejr, kan ikke optage vand og rådner derfor ikke.

LÆS MERE

TRAFIK

Sortimentet består primært af pullerter, informationstavler og refleks standere, alle lavet i 100% genanvendt plast (PP og PE). Materialet kan ikke optage vand og rådner derfor ikke.

LÆS MERE

TILBEHØR

Som en del vort sortiment tilbyder vi tilbehør som f.eks. pullerter og fortøjningsringe. Disse tilbydes både som løsdele og som påmonterede dele på f.eks. broer.

LÆS MERE