Vedligeholdelsesfri møbler til by og park, havnen, skolen og institutionen – med genanvendt plast som den primære bestanddel.

Møblerne skal aldrig males eller oliebehandles. De tåler al slags vejr, kan ikke optage vand og rådner derfor ikke. Den genanvendte plast er massiv, slagfast og ekstrem holdbar. Selv efter mange års daglig brug vil møblet fremstå pænt og præsentabelt.

Vore møbler er både komfortable, splintfrie, har afrundede hjørner og en helt lukket overflade. Det betyder, at der vil ikke kunne ligge madrester, mågeklatter eller andet skidt i revner som på traditionelle møbler i træ. En omgang regn vil vaske møblet ned. Der er derfor store besparelser at hente på både rengøring og vedligeholdelse – og derved på de generelle driftsomkostninger.

En yderligere fordel er at eventuel graffiti har vanskeligt ved at binde på overfladen, og derfor relativt nemt kan fjernes med kost og vand.

Flere af vore produkter fås i enten voksen-, junior- eller børnestørrelse.

Materialet, som er anvendt til konstruktion af møblerne, er 100% genanvendt affaldsplast af polypropylen og polyethylen. Det giver et utroligt stærkt produkt, og materialet er gennemfarvet, syrefast og med god UV-bestandighed.

Møblerne er meget solidt bygget og har en generel høj egenvægt. Nogle udgaver fås med monteringssæt til fastboltning på hårdt underlag eller forlængede ben til nedgravning i blødere underlag.

Sortimentet består af bænke, bord-bænkesæt, plantekasser, skraldespande m.v.