Vi repræsenterer Gova®️ Play programmet i Danmark, som fokuserer på legepladsudstyr til de 3-12 årige.

Uanset om rejsen går med tog, skib eller fly, har ALLflex løsningen til legepladsen. Gova®️ Play programmet indeholder også legehuse, tømmerflåde, kolbøttestativer, mobil sandkasse samt muligheden for at skræddersy jeres helt egen motorikbane.

Udstyret er fremstillet i genanvendt plast, og skal aldrig males eller oliebehandles. Elementerne tåler al slags vejr, kan ikke optage vand og rådner derfor ikke. Den genanvendte plast er massiv, slagfast og ekstrem holdbar. Selv efter mange års daglig brug vil de enkelte elementer fremstå flotte.

Alle elementerne er både komfortable, splintfrie, har afrundede hjørner og en helt lukket overflade. Sikkerheden er i top, udstyret er TÜV-certificeret og overholder den gældende DS/EN 1176 standard.

Materialet, som er anvendt til konstruktion udstyret, er 100% genanvendt affaldsplast af polypropylen og polyethylen. Det giver et utroligt stærkt produkt, og materialet er gennemfarvet, syrefast og med god UV-bestandighed.

Vi fører elementer til både hårdt og blødt underlag, og tilbyder naturligvis forskellige former for faldunderlag, produceret af genanvendt gummi.